27 Kasım 2014 Perşembe

Mühendisler bu kez geleceği tasarlayacak

Bahçeşehir Üniversitesi’nde (BAU) düzenlenecek olan “Engineering Reunion’14 – BAU’lu Girişimci Mühendisin Kariyer Tasarımı Paneli”nde mühendisliğin geleceği konuşulacak

BAU mezunları ile üniversitenin iletişimini arttırmak için kurulan Alumni Relations Center tarafından organize edilecek olan panel, 27 Kasım 2014’te saat 17.00’da, BAU Fazıl Say Salonu’nda başlayacak.

Sektördeki yeni yöntemlerin irdeleneceği etkinlik kapsamında Türkiye’nin önde gelen isimleri tecrübelerini paylaşacak. BAU Rektörü Prof. Dr. Şenay Yalçın’ın açılış konuşmasını yapacağı panelin moderatörlüğünü BAU Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taşkın Koçak üstlenecek. Yazılım Sanayicileri Derneği Başkanı Doğan Ufuk Güneş, Siemens Yenilenebilir Enerji Bölüm Yöneticisi Sinan Bubik, Türk Telekom Ar-Ge Direktörü Enis Erkel, Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Koordinatörü A.Ceyhun Yağlıcıoğlu panele konuşmacı olarak katılacak. Panelde girişimci mühendislere yeni fikirler ve tavsiyeler sunulacak. Konuşmaların ardından 2004 ve öncesinde mezun olanlara madalya verilecek.



Doğacan İkizgül 
dogacan@windowslive.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Arşiv