21 Nisan 2015 Salı

The New Talk 28 Nisan'da

Bahçeşehir Üniversitesi, ilki 28 Nisan’da gerçekleştirilecek The New Talk uluslararası konuşmalar dizisiyle dünya çapında medya profesyonellerini Türkiye’de ağırlayacak 

Bahçeşehir Üniversitesi, medyanın yeni dünyadaki yeni kurallarını İstanbul’da belirleyecek. İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü’nün tasarladığı “The New Talk” konferans serisinde dünyanın önde gelen gazetecileri, medya yöneticileri, akademisyenleri ve ekonomi uzmanları Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuşacak. 
Birincisi 28 Nisan saat 13.30’da düzenlenecek olan konuşma serinin ilk konukları; dünyanın önemli gazetecilerinden, ödüllü yazar Christopher Dickey ve yakın zamanda önemli bir seçim yaşayan Yunanistan'dan genç ve bağımsız gazeteci Michael Angelos Konstantopoulos olacak. 

Moderatörlüğünü Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi ve The New Talk Koordinatörü Mahmut Çınar’ın yapacağı ve katılımın ücretsiz olduğu The New Talk’ta ayrıca konuşmacıların, katılımcıların sorularını yanıtlayacağı soru-cevap bölümü yer alacak. Konferansta simultane tercüme yapılacak. Ayrıntıları, thenewtalk bloğunda bulabilirsiniz.

Arşiv