18 Ekim 2014 Cumartesi

Öğrencilerimizden haberler

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya öğrencilerinden Zafer Söken (solda), Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programının editörü olarak çalışmasını sürdürüyor.
Söken'in meslektaşı Damla Yıldız, facebook'ta ekip fotoğrafını paylaşmış.

17 Ekim 2014 Cuma

Yeni Sayfa'nın yeni sayısı haftaya hazır

Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan Yeni Sayfa'nın bu dönemki ilk sayısı gelecek hafta yayınlanacak.
Gazetenin hazırlıkları, İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü'nde sürüyor.
Fotoğrafta bu çalışmalara katılan Yeni Medya Bölümü'nden Özge Öz, Hakan Güngör (üstte), Art Direktör Sertaç Çakır ve Damla Aydemir görülüyor.

WhatsApp'ta görüntülü konuşma

Akıllı telefonların en çok tercih edilen sohbet uygulamalarından WhatsApp'ta görüntülü konuşma yapılabilecek.
Bu özelliğin, yeni güncelleme ile kullanıcılara sunulması bekleniyor.
WhatsApp, Facebook tarafından satın alınmıştı.

Oktay Ekinci anıldı

Mimar, gazeteci Oktay Ekinci, ölümünün birinci yıldönümünde, ailesi, meslektaşları, arkadaşları, yakınları tarafından anıldı.

Karaköy'deki Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde yapılan anma töreninde Ekinci'nin yaşamını konu alan belgesel gösterildi.

16 Ekim 2014 Perşembe

İletişim Fakültesi Genel Kurulu

İletişim Fakültesi Genel Kurulu, perşembe günü BAU Galata Kampüsü'nde yapıldı. Genel Kurul'da İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatoş Adiloğlu, fakültenin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Genel Kurul'a katılan BAU Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni de üniversite faaliyetleri ve yurt dışı eğitimle ilgili gelişmeleri anlattı. Daha sonra atamaları ve akademik yükselmeleri yapılan öğretim üyeleri hep birlikte pasta kesti.

15 Ekim 2014 Çarşamba

"Bıçkın" Yeni Medya öğrencileri Habertürk'te

Facebook'ta Bahçeşehir İletişim Fakültesi Yeni Medya Bölümü'nde paylaşılan bir fotoğraf. Yükleyen Bike Çetinel. Şöyle diyor: "Bıçkın yeni medya öğrencileri". Bir de yorum var Nur Topçu'dan: "Tabi ben yokum ya hemen fotoğraf çekilsin". "Tabi"nin iki "i"li olacağını varsayarak, bu haksızlığa fotoğrafta "dur" diyorum. Habertürk'teki İletişim Fakültesi öğrencilerini kutluyorum. Haber detayda gizlidir.

Medya Günleri

Medya ve İletişim Derneği'nin ikincisini düzenlediği Medya Günleri'nin ikinci gününde,  "Medya ve Ötekileştirme" konulu oturum yapıldı. İzmir Ekonomi Fakültesi Konferans Salonu'ndaki oturumun başkanlığını Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi hocalarından Mahmut Çınar üstlendi. Oturuma; Ege Üniversitesi'nden Doç. Dr. Ahmet Talimciler, Milliyet gazetesinden Belma Akçura, Evrensel gazetesinden Özer Akdemir, Birgün gazetesinden Barış İnce ve dokuz&sekiz'den Gökhan Biçici katıldı.

14 Ekim 2014 Salı

13 Ekim 2014 Pazartesi

Yeni Sayfa'nın yeni sayısı yaklaşıyor

BAU öğrencileri tarafından hazırlanan Yeni Sayfa'nın ikinci sayısı için çalışmalar yoğunlaştı. 13 Ekim pazartesi günü yapılan Haber Merkezi toplantısında, gazeteye girmesi muhtemel haberler üzerinde duruldu. Gazetede haberlerin gireceği sayfalar hemen hemen belirlendi. Bu hafta sayfalar çatılmaya başlanacak. Sonra sıra matbaada.

Arşiv