27 Ekim 2014 Pazartesi

Öğrencilerde Habertürk heyecanı

İletişim Fakültesi öğrencileri çalışmaya başladıkları departmanlarda ilk aylarını bitirdi.
İşte bizimle Habertürk'teki çalışmaları hakkında paylaştıkları görüşleri:

Hazar Çavdar Yeni Medya 3. sınıf 
Haber Merkezi
Dersler haricinde işin pratik kısmında yer almaktan çok mutluyum. Haberlere gönderiliyoruz, bunları yazıyoruz ve gazetede ismimizle yer alıyor. Onların da bu durumdan memnun olduklarını düşünüyorum.

Resul Talas Yeni Medya 4. sınıf
Magazin
Çalışmalar çok iyi gidiyor. Çalıştığım kişiler çok iyi ve ilgili insanlar. Daha önce çalıştığım yerlere kıyasla çok daha iyi muameleyle karşılaştım. Dizayn ve haber yazma konularında bilmediğimiz birçok şeyi öğreniyoruz.

Hakan İnci Yeni Medya 4. Sınıf
Spor
Editörlerimizle aramız çok iyi. Biz de haberleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız bunu not olarak görüyor ancak aslında asıl kendimizi göstermek ve iş hayatımızı düşünerek çalışmalar yapmalıyız.

Özge Yalçın Yeni Medya 3. sınıf
TV Haber Merkezi
Gündem belirlendikten sonra muhabir arkadaşlarla birlikte haber yapmaya çıkıyoruz. Yoğun ve yorucu olmasına rağmen böyle bir işin parçası olduğum için mutluyum.

Beril Hazal Esen Yeni Medya 3. sınıf
haberturk.tv Sosyal Medya Servisi
Yayın akışları geliyor bana sürekli bunları haber haline getiriyorum. Twitter, Facebook gibi internet sayfalarında paylaşıyorum. Burası genellikle yoğun oluyor. Çok iyi gidiyor çünkü çalışma arkadaşlarım çok iyi insanlar.

Bike Çetinel Yeni Medya 4. sınıf
Haber Merkezi
Günler bazen yoğun bazen sakin geçiyor. Genellikle ajanstan gelen haberleri kontrol edip, giriyoruz. Bunun dışında haberlerin devamlılığını takip ediyoruz. Kendi sunduğumuz haberler de yayınlanıyor. Mutluyum, bu departmanda herkes çok sıcak, ilerde burada çalışmayı isterim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Arşiv